Bilete pentru o "arcă chinezo-tibetană" cu sigla ONU, puse la vânzare. Îmbarcarea, pe 21 decembrie

Publicat: Vineri, 21 Decembrie 2012 11:42 // Actualizat: Vineri, 21 Decembrie 2012 11:42 // Sursa: Mediafax

Reprezentanţa ONU în China a negat vineri că se află la originea unor vânzări de bilete ce poartă sigla sa, care oferă acces la o arcă în vederea supravieţuirii unei apocalipse anunţate odată cu sfârşitul calendarului maya, potrivit site-ului de microblogging oficial.

"ONU nu a emis bilete pe barcă", se arată într-un mesaj postat pe Sina Weibo, echivalentul cinez al reţelei de socializare Twitter.

Sigla ONU a fost imprimată pe bilete care oferă acces pe o "arcă chinezo-tibetană" sau o "arcă a lui Noe", puse în vânzare pe site-uri chineze de licitaţii cu preţul de aproximativ zece yuani (1,2 euro), deşi valoarea lor "oficială" ar fi de zece miliarde de yuani.

Plecarea are loc pe 21 decembrie la prânz, iar pasagerii sunt informaţi că "îmbarcarea se încheie cu 15 minute înainte de plecare".

Predicţii ale unei apocalipse s-au multiplicat în China, în urma succesului înregistrat de filmul hollywoodian "2012", inspirat parţial de o presupusă profeţie privind sfârşitul lumii odată cu sfârşitul calendarului maya.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H