Biletele la iCEE.fest se vând pe baza de cerere, printr-o lista de aşteptare

Organizatorii festivalului iCEE.fest, dedicat Internetului şi noilor tehnologii, au anunţat că, începând de luni, cu 3 zile înainte de eveniment, biletele se vor vinde doar pe bază de cerere, printr-o lista de aşteptare, din cauza interesului crescut pentru festival şi pentru a evita aglomeraţia.

RomaniaTV.net
12 iun. 2017, 11:17
Biletele la iCEE.fest se vând pe baza de cerere, printr-o lista de aşteptare

Cei care doresc să participe în ultimul moment trebuie să completeze un formular disponibil pe site-ul evenimentului şi, ulterior, vor primi detalii despre cum mai pot încă rezervă unul dintre ultimele bilete care se vor emite începând de azi.

Agenda festivalului cuprinde 6 scene şi 12 linii de conţinut: Disruption, eHealth, VR&AR, eCommerce, Content, AdTech, FinTech, Marcom, Smart Homes, Creativity, Startups şi Entertainment.

La noua ediţie a manifestării participă peste 100 de companii majore, peste 150 de speakeri şi experţi internaţionali şi sunt aşteptate aproximativ 4.000 de persoane din peste 10 ţări din regiune.

Citeşte şi O nouă categorie de bilete pentru Rockstadt Extreme Fest: VIP Backstage

„Anul acesta avem peste 90 de ore de conţinut, atent selecţionat, care îi va ajută pe experţii în domeniu să se pregătească pentru transformările pe care tehnologia le va provoca în cele mai diverse domenii de business, în următorii ani. La întrebarea cui se adresează iCEEfest, răspunsul e simplu: oricui este implicat în orice fel de business, de la agricultură la construcţii, arhitectură, medicină, marketing şi comunicare, financiar bancar… până la hi-tech sau divertisment. Internetul schimbă toate regulile”, explică Dragoş Stanca, fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe, lansat în 2012.

Studenţii şi elevii interesaţi beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 şi 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN sau Carrefour.


loading...