Biletele pentru VANGHELION se vând ca pâinea caldă

Biletele pentru marile revelioane organizate în Capitală s-au vândut ca pâinea caldă. Cele 6.500 de bilete pentru Vanghelion au fost epuizate în mai puţin de 24 de ore.

30 dec. 2013, 07:01
Biletele pentru VANGHELION se vând ca pâinea caldă

Organizatorii promit un show de zile mari. Invitatul special va fi cântăreţul internaţional Paul Anka. Iubitorii de muzică populară le vor asculta pe Irina Loghin şi Maria Cârneci. Spectacolul de artificii se anunţă a fi unul deosebit pentru că luminile vor fi mixate pe muzică. Fiind un an aniversar Maria Tănase, artificiile vor fi mixate pe ritmurile melodiei Ciuleandra.

Iar pentru ca atmosfera să fie completă, organizatorii au decis ca decorul şi culorile sălii să fie identice cu cele de la Oscar.

O altă petrecere la fel de căutată este cea de la Palatul Parlamentului. Biletele pentru revelionul în Stil Marele Gatsby au fost epuizate de câteva zile iar lista de așteptare este de 250 de persoane. 

De asemenea, chiar dacă petrecerea de la Palatul Parlamentului nu este pentru buzunarul oricui, biletele cu preţuri de până la 300 de euro s-au epuizat rapid.

VEZI SI: Paul Anka şi Amr Diab vor concerta la „Vanghelion”, în faţa a peste 6.000 de participanţi