Biletele VIP la concertul RHCP se pun în vânzare pe 1 februarie

Pachetele VIP includ, pe lângă cele mai bune locuri din stadion, acces la o serie întreagă de servicii de cinci stele.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 21:40
Biletele VIP la concertul RHCP se pun în vânzare pe 1 februarie

Biletele VIP pentru concertul trupei Red Hot Chili Peppers (31 august) de pe Naţional Arena vor fi puse în vânzare pe 1 februari. Numărul acestora este limitat. Pe lângă cele mai bune locuri din stadion, biletele VIP le asigură fanilor RHCP şi o serie de servicii de cinci stele: open bar, specialităţi culinare fusion din bucătăria internaţională, servicii selecte şi o ambianţă exclusivistă.

Pachetele VIP vor fi puse în vânzare începând cu 1 februarie, la preţul de 1.000 de lei, şi sunt disponibile numai online, la www.myticket.ro.

Fanii Red Hot Chili Peppers pot cumpăra bilete pentru concert şi la următoarele categorii de preţuri: 130 de lei (gazon), 275 de lei (Gold Circle), 155 de lei, 185 de lei, 215 lei, 265 de lei, 305 lei, 375 de lei şi 495 de lei.

Biletele pot fi cumpărate atât de pe site-ul www.myticket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” şi la Sala Palatului.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic „I’m With You”, al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.

Turneul de promovare al acestui album a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.