Biletul de adio al criminalului de la Bran: ”Mama a ajuns în Rai, dar eu voi ajunge în Iad”

Apar noi informații în ancheta dublei crime de la Bran. Bărbatul suspectat de uciderea lui Nicu și a Alexandrei a lăsat un mesaj de adio. Anchetatorii au cerut expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ. Criminalul a mai fost în trecut internat într-un spital de psihiatrie, după ce a suferit o depresie puternică.

18 ian. 2023, 12:16
Biletul de adio al criminalului de la Bran: ”Mama a ajuns în Rai, dar eu voi ajunge în Iad”

Rudele tinerilor uciși în propria casă în satul Șimon, comuna Bran, se pregătesc de înmormântare. Sicriele cu trupurile neînsuflețite ale lui Nicu și Alexandra vor fi ridicate de la Serviciul de Medicina Legală.

Criminalul celor doi tineri este un văr al bărbatului, vecin cu ei. El a ajuns după gratii, iar marți judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui, fiind cercetat pentru omor calificat și violare de domiciliu.

În casa criminalului, anchetatorii au găsit un bilet găsit scris de acesta, probabil după ce i-a ucis pe Nicu și pe soția sa, Alexandra. Pe o foaie față-verso erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce i-a atras atenția procurorului era referirea la mama sa care a ajuns în Rai și ca el va ajunge în Iad, potrivit mytex.ro.

„A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso în care erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce i-a atras atenția procurorului era referirea la mama sa care a ajuns în rai și că el va ajunge în iad”, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu.

La audieri, criminalul şi-a recunoscut parţial faptele, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit, fără a face referiri și la loviturile de topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul, care îi era văr.

Citește și: Cum l-a găsit căţeluşa Bata pe criminalul feroce de la Bran. Cum „le-a arătat” criminaliștilor unde se ascunde ucigașul

De asemenea, în faţa procurorului suspectul a afirmat că are istoric în ceea ce priveşte bolile psihice. ”A încercat să justifice (fapta – n.r), în acest context a fost afirmaţia”,  a transmis procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Citește și: Mama pompierului ucis cu sălbăticie la Bran vine cu acuzații grave: ”Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. Zice că doar cu cuțitul a dat. Atunci toporul plin de sânge cine l-a avut. Au pus toporul în butoi probabil ca să-l spele”