Mama pompierului ucis cu sălbăticie la Bran vine cu acuzații grave: ”Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. Zice că doar cu cuțitul a dat. Atunci toporul plin de sânge cine l-a avut. Au pus toporul în butoi probabil ca să-l spele”

Anchetă de amplare la Bran după ce Nicu și Alexandra au fost găsiți morți în locuința lor. Principalul suspect este vărul victimei al lui Nicu și a fost reținut. Rudele tinerilor uciși au și o altă ipoteză care poate schimba cursul anchetei. Totodată, oamenii fac acuzații grave și la adresa polițiștilor care au așteptat opt ore la poarta criminalului, pentru că nu aveau mandat. ”A fost mai rău ca la Caracal!”, spune mama pompierului ucis.

17 ian. 2023, 14:15
Mama pompierului ucis cu sălbăticie la Bran vine cu acuzații grave: ”Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. Zice că doar cu cuțitul a dat. Atunci toporul plin de sânge cine l-a avut. Au pus toporul în butoi probabil ca să-l spele”

Mama lui Nicu, pompierul de 38 de ani ucis de un văr în Bran, trece prin clipe foarte grele. Femeia se pregătește și-și îngroape fiul și nora, uciși de un văr primar, vecin cu victimele. Mama lui Nicu vine cu o ipoteză șocantă, care dacă va fi probată, va răsturna cu totul ancheta. Femeia susține că tatăl criminalului i-ar fi fost complice la dublul asasinat.

”Pentru ce să trăiesc. Oameni nevinovați. S-au certat jumătate de an pentru 10 cm de teren, strașina casei cum i se spune. De atunci nu s/au bătut, nu nimic. De atunci, ei s-au mai auzit prin alte persoane, că îi omoară. Cine credea așa ceva? Dar faptul că Daniel este arestat, că a stat în casă, că Poliția a stat, nu a intrat că nu avea mandat. Puteam să intrăm și noi sau dânșii, ca vecini ați văzut ceva, nu ați văzut. Normal, a fost și taică-su la cercetări. Ion Pepepe a ieșit la gard, fiul meu Cristi a zis că ”sunt acasă, ca nu cred că s-a spânzurat sau ceva”.

Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. În casă împreună, în cameră împreună. A știut perfect unde se duce fiul lui, nu a rămas în casă. Fotografiile sunt și cu cuțit și cu topor. A lăsat toporul jos și a dat cu cuțitul, apoi a lăsat cuțitul și a lovit cu toporul și în unul și în altul? Nu există așa ceva! Este liber, nu se poate un asasin să stea aici. Nu în libertate. Ajung până la Bruxelles, nu se poate, vreau dreptate. Copiii nu-i mai recapăt în viață. Dar nici astia … Viermii de vii să-i mănânce.

Îmi zic toți să mă abțin. Nu mai pot. Nu poți să treci prin așa ceva. Nu a făcut crime, a împrumutat, a ajutat cu SMURD-ul. Erau o bunătate amândoi. Ajuta, muncea, și-a făcut o casă singur până s-a căsătorit. Și Alexandra, o bunătate de fată, lucra la spitalul de copii, sufletistă.

Ultima dată am vorbit cu fiul meu duminică după-amiază și duminică noaptea s-a întâmplat tragedia. Eram programată la o operație luni și el a zis: ”Mami, te operează mâine, îmi pare rău, voi lucra la Moeciu și nu vin la Tohani”. I-am zis că nu-i nimic. A făcut clătite, i-am dus și Alexandrei”, a spus mama pompierului ucis la România TV.

Citește și: Cum încearcă criminalul de la Bran să scape de acuzații. A recunoscut parțial atacul, dar susține că e bolnav mintal

Femeia acuză și polițiștii și procurorii care în loc să meargă la locuința suspectului, îl căutau pe dealuri. Abia după mai bine de 8 ore au obțoinut mandat să intre în casa suspectului.

”A fost mai rău decât la Caracal. El (criminalul n.red.) zice că doar cu cuțitul a dat. Atunci toporul plin de sânge cine l-a avut. Nimeni nu i-a bătut la ușă și taică-su, ca martor, a mințit. ”Cine a putut comite această crimă? Fiul meu este plecat la 5 la serviciu. Fiu-su era în casă.

Mama criminalului a murit. Asta e un diavol. Au pus toporul în butoi probabil ca să-l spele”, mai spune femeia.

Mama pompierului ucis a mai spus la România TV că ”în fotografiile morților sunt urme de cuțit și de …(topor n.red.)” și că în trecut atât ea, cât și copiii ei au primit amenințări cu moartea din partea tatălui criminalului.

”Probleme cu ei nu am avut, ne respectam, ”bună ziua” și atât. Voia să mă omoare de două ori, mi-a spus ”te omor, te bag în pârâu”. Avem un loc pe deal și nu ne-a mai lăsat să trecem. eu umblu peste tot. ”Ai venit tu din Italia să faci ordine!” după ce am venit și am măsurat locul. Tatăl criminalului mi-a zis că mă omoară.

Eu nu am depus plângere, dar ei (Nicu și Alexandra n.red.) au depus, că s-au săturat. Trebuia făcut ceva cu el.

Eu plec în Italia după ce mă operez, dar rămân ceilalți.

Criminalul a intrat pe ușa aceea, cu toporul a spart ușa de termopan și a urcat sus în camera din dreapta. A dat cu toporul de câteva ori până a spart ușa. Nicu, cred eu, a auzit zgomotul”, a mai spus femeia.

Mama pompierului ucis la Bran a avut și un mesaj pentru criminal și pentru tatăl lui. ”Nu-ți e rușine, bestie ordinară! Mi-ai omorât un copil, pentru ce? Ce ți-a trebuit? Nu ești nebun! Ești un criminal în serie. Ai vrut să dai și-n mine, și în băieții mei, și în soția ta care e moartă. Dormea în grădină, în cartofi”..