Biletul de adio al femeii care şi-a ucis fiica: De ce a recurs la acest gest înfiorător

Tragedie în Capitală: o mamă şi-a omorât fiica, iar apoi s-a sinucis. Rudele spun că fata avea probleme psihice, iar mama ei a încercat cu disperare să o interneze într-un sanatoriu, dar nu a reuşit. De fiecare dată era refuzată pentru că nu erau locuri. Femeia a lăsat un bilet de adio în care îşi justifică fapta.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 13:34
Biletul de adio al femeii care şi-a ucis fiica: De ce a recurs la acest gest înfiorător

Tragedia a avut loc în sectorul 2 al Capitalei. Femeia de 53 de ani și-a ucis fiica, apoi și-a pus capăt zilelor.

Trupurile neînsufleţite ale celor două au fost găsite chiar de soţul femeii. Când a ajuns acasă, bărbatul a intrat în şoc după ce şi-a văzut fiica strangulată, iar pe soţia sa a găsit-o spânzurată în podul casei, potrivit România TV.

Femeia a lăsat şi un bilet cutremurător în care şi-a luat adio. „M-am săturat de atâta nebunie. O să ajung în iad!”, a scris ea.

„Era dedicată ei. De 3 ani de zile ea stătea în casă, ca să aibă grijă de această fată. A fost şi a bptut pe la diverse uşi. Nu s-a putut rezolva nimic. Şi colac peste pupăză, mai avea probleme şi cu casa acum… pentru ca aici stătea cu chirie„, a spus o rudă a femeii.

Casa în care locuia familia fusese revendicată, iar cei trei riscau să ajungă în stradă. Trupurile celor două femei au fost ridicate de cei de la Institutului de Medicină Legală. Anchetatorii spun că nu există suspiciuni că ar fi fost omorâte de o altă persoană.