Biletul week-end-ului pariuri1x2.ro: 100% Bundesliga! Acumulăm profit cu o cotă de 5.40

După mai bine de două luni de pauză, în week-end se reia Bundesliga, unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii. Ca bonus, tot la finele acestei săptămâni este programat și restartul în spectaculoasa Zweite Bundesliga.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 11:22
Biletul week-end-ului pariuri1x2.ro: 100% Bundesliga! Acumulăm profit cu o cotă de 5.40

Din cele două întreceri au extras și redactorii pariuri1x2.ro pronosticurile, 4 la număr, care alcătuiesc biletul de pariuri al weekendului.

Mizăm pe spectacol în jocurile Leipzig – Freiburg și Werder– Leverkusen, cu variante identice de pariere: gol în ambele reprize. Programat luni seară, în epilogul rundei, jocul de la Bremen ne aduce față în față două trupe obligate să forțeze în această ultimă parte a stagiunii. Bayer luptă pentru un finiș cel puțin în top 4, în timp ce Werder, la 8 puncte distanță de primul loc neretrogradabil, nu are practic ce să mai apere.

În Zweite investim pe meciurile a două dintre favoritele la promovare. Stuttgart caută să răzbune eșecul cu Wehen de pe teren propriu, din turul stagiunii, în timp ce Heidenheim are meci greu la Bochum. Deși doar prima peste linia retrogradării, Bochum a marcat nu mai puțin de 40 de goluri, locul 4 în Zweite la acest capitol. Multe goluri încasate însă, 45, al doilea cel mai slab bilanț al campionatului.

În total, 4 pronosticuri sunt selectate din acest week-end. Puse pe același bilet, recomandările noastre propun o cotație totală de 5.40!

Analizele detaliate ale acestor partide, dar și a altor evenimente sportive programate în finalul săptămânii, le gasiți pe pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.

Biletul week-end-ului pariuri1x2.ro

Bundesliga

Sîmbătă, ora 16:30 RB LEIPZIG – FREIBURG GOL IN AMBELE REPRIZE COTA 1.49
Luni, ora 21:30 BREMEN – LEVERKUSEN GOL IN AMBELE REPRIZE COTA 1.57

2Bundesliga
Sâmbătă, ora 14:00 BOCHUM – HEIDENHEIM AMBELE MARCHEAZĂ COTA 1.65
Duminică, ora 14:30 WEHEN – STUTTGART OASPEȚII CÂȘTIGĂ ORICARE REPRIZĂ COTA 1.40

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.