Biletul week-end-ului pariuri1x2.ro: „Granzii” ne asigură profit în cota 5!

După cele 4 zile consecutive de câștiguri prin intermediul biletului în cota 2, astăzi a venit timpul să lansăm și un bilet al weekendului! Pariem doar pe 4 evenimente, pentru o cotă finală ce ne poate aduce de exact 5 ori suma investită.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 06:33
Biletul week-end-ului pariuri1x2.ro: „Granzii” ne asigură profit în cota 5!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În selecție doar meciuri din Serie A și La Liga, cu accentul pus pe confruntări în care vor evolua trupe de calibru. Mizăm pe încă un rezultat pozitiv al formației Lazio, în meciul de pe teren propriu cu Sampdoria, în acest sezon, doar o candidată la retrogradare. Tot din Serie A extragem și varianta ambele marchează în Genoa – Roma. Pe lângă faptul că mereu când s-au întâlnit au produs spectacol, dovadă fiind ultimele 6 directe în care ambele au punctat , în actualul sezon, atât Genoa cât și AS Roma au prezentat grave carențe în compartimentul defensiv.

Ne mutăm în La Liga, unde investim chiar pe confruntările ”gigantilor” Real și Barca. După izbânda din turneul Supercupei, madrilenii luptă pe teren propriu, cu Sevilla, pentru menținerea în vârful ierarhiei. Trupa lui Zidane împarte locul 1 cu Barcelona, catalanii având însă un meci destul de simplu în aceasta rundă. La prima partidă cu Quique Setién la timonă, gruparea ”blaugrana” joacă pe teren propriu cu Granada, ocupanta locului 10.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

S 16:00 Lazio- Sampdoria – 1- cota 1.40

S 17:00 Real Madrid- Sevilla– 1X & peste 1.5 goluri – cota 1.45

D 19:00 Genoa – AS Roma – GG – cota 1.70

D 22:00 Barcelona- Granada – Barcelona (H-1)- cota 1.45

Cota totală: 5.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.