Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro: 6 goluri pentru dublarea mizei!

Deschidem săptămâna cu un combo format din trei pronosticuri identice. Ne dublăm investiția cu varianta ”peste 1.5 goluri”.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 07:58
Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro: 6 goluri pentru dublarea mizei!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pariem pe meciuri din Australia și Suedia, dar și pe super derby-ul Ligii 1.

La Craiova, Universitatea și CFR Cluj se înfruntă cu titlul pe masă. Miza este enorma, dar aceasta nu poate sta la baza unui joc ultra defensiv al celor două.

Craiova trebuie să se impună, pentru a reveni pe prima poziție a clasamentului și a-și trece în palmares trofeul, înainte ca forurile fotbalistice interne să se decidă în ceea ce privește restanța oltenilor cu Astra. Și CFR joacă la victorie, o eventual remiză putând fi echivalentă cu pierderea titlului, în cazul în care Universiatea va juca și va câștiga sau va obține la masa verde punctele jocului cu Astra.

Un total de 9 goluri s-au marcat în cele 3 partide directe ale campionatului în curs, cu un spectaculos succes, scor 3-2, obținut de Craiova, la Cluj, în turul play-off-ului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Universitatea Craiova – CFR Cluj, peste 1.5 goluri – cota 1.40
Melbourne Victory – Central Coast Mariners, peste 1.5 goluri – cota 1.22
IFK Norrkoping – Mjallby AIF, peste 1.5 goluri – cota 1.20
Cota 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, beneficiezi de cea mai mare cotă și, în plus, primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România!