Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Cota de profit este 5.12!

Patru meciuri sunt pregătite să ne aducă pe plus și în acest final de săptămână. Facem pariurile pentru o cotă de 5.12!

14 mai 2021, 13:04
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Cota de profit este 5.12!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

În ultima rundă a Super Ligii Turciei avem o mulțime de partide cu miză. Printre acestea Kayserispor – Fenerbahce, duel pe care oaspeții sunt somați să-l câștige, pentru a mai spera la titlu sau cel puțin la locul 2, care duce în Liga Campionilor. Pentru Kayseriocul nu mai nicio importanță, formația reușind să se salveze in-extremis de la retrogradare. Mizăm pe un meci cu 2-4 goluri consemnate, variantă câștigătoare și în fiecare din precedentele 3 meciuri directe.

AS Roma- Lazio este un derby al orgoliilor, în condițiile în care grupările din capitala Italiei nu au reușit să-și atingă în acest sezon țintele interne propuse. Pronosticul pentru disputa de pe ”Olimpico” solicită goluri marcate de ambele formații.

Aceeași selecție o avem pentru înfruntarea locurilor 2 și 3 din Bundesliga, RB Leipzig – Wolfsburg. Calificată deja pentru Liga Campionilor, trupa lui Nagelsmann vrea să șteargă impresia slabă lăsată în finala Cupei Germaniei,  pierdută joi seară cu scorul 1-4 în fața Borussiei Dortmund. De partea cealaltă, Wolfsburg nu țintește doar un rezultat util în lupta pentru accederea în UCL, ci și revanșa după 9 meciuri consecutive fără victorie contra rivalei de duminică.

Un ultim pariu vizează disputa Everton – Sheffield Utd, la care investim simplu, 1 solist. Pentru ultima clasată, înfrângerea ar fi a 29-a în 36 de runde.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 19:30, Kayserispor – Fenerbahce, 2-4 goluri, cota 1.55;

S 21:45, AS Roma – Lazio, Ambele înscriu, cota 1.50;

D 20:00, Everton – Sheffield Utd., 1, cota 1.38;

D 20:30, RB Leipzig – Wolfsburg, Ambele înscriu, cota 1.58.

Cota totala: 5.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.