Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro: Miza x 5.55 » „Careu” din fotbal în drumul spre profit!

În acest final de săptămână am selectat patru variante de pariere. Investim pe confruntări din ligile de elită ale Olandei, Spaniei și Portugaliei.

22 oct. 2021, 13:22
Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro: Miza x 5.55 » „Careu” din fotbal în drumul spre profit!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro. Sâmbătă, de la ora 15:00, Valencia primește vizita echipei Mallorca, confruntare în care ”liliecii” au o țintă precisă: stoparea seriei de 5 meciuri consecutive fără victorie. Adversarul este unul abordabil, aceasta raportat și la perioada mai slabă pe care Mallorca o traversează. Insularii au doar 4 puncte câștigate în ultimele 6 runde, cu eșecuri pe linie în precedentele 3 deplasări. 1X și peste 1.5 goluri este pariul selectat pentru jocul de pe ”Mestalla”.

Tot sâmbătă investim pe varianta ”ambele înscriu” în Utrecht -Heerenveen, partidă din Eredivisie ce opune trupe cu ambiții la play-off-ul pentru cupele europene. În Sporting – Moreirense pronosticăm goluri, în interval 2-5 goluri. ”Alb-verzii” sunt mari favoriți, dar de reținut sunt și prestațiile solide ale adversarei, în ultimele 3 meciuri directe: două remize și doar un succes pentru ”lei”.

Citeşte şi Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor & Liga Europa ne livrează profitul!

Duminică este alertă de spectacol și goluri în derby-ul Ajax – PSV. Miza nu este dată doar de bătălia clasică a celor două pentru titlu. Sunt și dorințe de revanșă în ambele tabere. Ajax vrea să răzbune eșecul drastic, scor 0-4, înregistrat în Supercupa disputată în august. De partea cealalată, PSV nu a mai simțit gustul victoriei în ultimele 5 dueluri de campionat cu Ajax.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 15:00, Valencia – Mallorca, 1X & Peste 1.5 goluri, cota 1.64;

S 19:45, Utrecht – Heerenveen, Ambele inscriu, cota 1.68;

S 22:30, Sporting – Moreirense, 2-5 goluri, cota 1.41;

D 17;45, Ajax – PSV Eindhoven, Peste 2.5 goluri, cota 1.43.

Cota totala: 5.55

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.