Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor & Liga Europa ne livrează profitul!

Pentru astăzi am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

20 oct. 2021, 11:37
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor & Liga Europa ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

  De la ora 17:30, Spartak Moscova o întâlnește pe Leicester City într-o partidă din Liga Europa. În primele două etape, gruparea din capitala Rusiei a fost învinsă de Legia pe teren propriu cu 1-0 și s-a impus surprinzător cu 3-2 la Napoli. De partea cealaltă, „vulpile” au remizat 2-2 acasă cu Napoli și au pierdut cu 1-0 la Varșovia. Așadar, Leicester este nevoită să joace la victorie în această partidă și foarte probabil vom asista la un meci cu cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Tot pe goluri vom miza și în confruntarea dintre Barcelona și Dinamo Kiev din Liga Campionilor. Formația gazdă a suferit două înfrângeri în primele două etape, cu Bayern și Benfica, iar Ronald Koeman ia în calcul doar victoria. Victoria cu 3-1 din weekend cu Valencia le dă speranțe fanilor catalani și pariem pe minim doua goluri marcate de Barcelona.

Închidem cota 2 cu o altă partidă din Liga Campionilor, Chelsea – Malmo. Diferența de valoare este evidentă și mizăm pe un start de partidă spectaculos. În aceste condiții, mizăm pe cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj în prima parte a meciului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 20 octombrie

17:30, Spartak Moscova – Leicester City, peste 1.5 goluri, cota 1.26

19:45, Barcelona – Dinamo Kiev, Barcelona peste 1.5 goluri, cota 1.32

22:00, Chelsea – Malmo FF, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.23
COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.