Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Acumulăm profit la cota 7.52

Fanii fotbalului au motive de bucurie. In weekendul în care deja ne pregătim să intrăm, fotbalul de top, cel propus de marile întreceri ale Europei, revine consistent în ofertele agenţiilor. În plus, pe lângă evenimente precum Supercupele Germaniei, Angliei sau Franţei, în acest final de săptămână avem posibilitatea de a paria pe competiţii precum Liga 1 şi Eredivisie, dar şi pe startul eşaloanelor inferioare engleze.

RomaniaTV.net
02 aug. 2019, 07:55
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Acumulăm profit la cota 7.52

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Varianta de combo a weekendului este deschisă de confruntarea FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş, programată sâmbătă, de la ora 15:30. Pariem pe goluri, minim două marcate, într-un joc ce opune două formaţii încă neînvinsă în noul sezon de Liga 1.

În continuare facem două escale în Anglia. Mizam pe Stoke şi Wycombe, în privinţa jocului în care va fi angrenată a doua formaţie, având de făcut o precizare importantă. Trupa pregătită de Gareth Ainsworth dă piept pe teren propriu cu Bolton Wanderers, grupare confruntată cu extrem de grave probleme financiare, dar şi de efectiv. În acest moment, cu câteva ore înaintea debutului oficial în noul campionat, lotul lui Bolton este format din doar 8 jucători, doi dintre aceştia fiind portari!

Investim pe spectacol în jocurile Vitesse – Ajax şi Heracles – Heerenveen, din runda inaugurală a stagiunii 2019/20 de Eredivisie, dar şi în Supercupa Germaniei, care îi opune, încă o dată, pe “giganţii” Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Borussia are un avantaj important în acest joc, formaţia antrenară de Favre urmând a lupta pentru trofeu, chiar pe teren propriu. Totuşi, „galben-negrii” vor avea in faţă cea mai puternică trupă din Bundesliga. Pontul selectat este pe reuşite ale ambelor formaţii.

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

S 15:30 FC BOTOŞANI – GAZ METAN PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.41

S 17:00 WYCOMBE – BOLTON 1 COTA 1.26

S 17:00 STOKE – QPR 1 DNB COTA 1.30

S 19:30 VITESSE – AJAX PESTE 2.5 GOLURI COTA 1.50

S 21:30 BORUSSIA DORTMUND – BAYERN MUNCHEN GG COTA 1.50

D 13:15 HERACLES – HEERENVEEN GG COTA 1.44

COTĂ FINALĂ: 7.52

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.