Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Propunem şase pronosticuri pentru o cotă de 7,22

Pentru acest final de săptămână am conceput un bilet ce ne poate aduce un câștig frumos. Acesta este compus din pronosticuri pentru cinci meciuri de fotbal și unul de baschet.

RomaniaTV.net
05 ian. 2019, 10:10
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Propunem şase pronosticuri pentru o cotă de 7,22

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro

Ne începem sâmbăta cu meciuri din Cupa Angliei. Mizăm pe forța lui Chelsea, care ar trebui să domine autoritar meciul cu Nottingham. Astfel, pariem pe faptul că londonezii vor înscrie primii și vor obține calificarea. Derby va încerca să profite de programul încărcat al lui Southampton și să provoace o surpriză. Noi anticipăm un meci cu cel puțin două goluri.

Seara se încheie cu partida dintre Huesca și Betis. Ultima clasată are șanse minime să se impună. Forma și calitatea andaluzilor ar trebui să le permită să se întoarcă acasă cu minim un punct. Nu avem însă mult timp de odihnă, întrucât duminica începe dis de dimineață, când Sacramento Kings primește vizita lui Golden State Warriors. Ne așteptăm ca oaspeții să reușească să se impună la cel puțin patru puncte diferență.

Completăm biletul cu alte propuneri pentru meciuri din La Liga. Într-un duel foarte interesant, Sevilla primește vizita lui Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone nu a primit gol în patru din cele mai recente partide și ne așteptăm să își prelungească seria de 13 meciuri fără înfrângere. În final, Barcelona ar trebui să se impună în fața lui Getafe, la fel cum a făcut-o în cinci din ultimele șase vizite pe Coliseum Alfonso Perez.

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro

Sâ 17:00 Chelsea – Nottingham, Chelsea înscrie prima și câștigă, cota 1.34

Sâ 17:00 Derby – Southampton, Peste 1,5 goluri, cota 1.32

Sâ 21:45 Huesca – Betis, X2, cota 1.35

Du 05:00 Sacramento Kings – Golden State Warriors, Golden State Warriors -3,5 (inclusiv prelungiri), cota 1,49

Du 17:15 Sevilla – Atletico Madrid, X2, cota 1,45

Du 21:45 Getafe – Barcelona, 2, cota 1,40

Cota Finală: 7,22

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.