Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Şase pariuri, pentru o cotă de 8.61

Ne facem calculele pentru un nou weekend în care oferta pe fotbal este extrem de consistentă.  Vă propunem un combo format din 6 evenimente, pentru o cotă finală capabila sa va aducă un profit de peste 8 ori mai mare decât miza!

RomaniaTV.net
15 mart. 2019, 11:50
Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Şase pariuri, pentru o cotă de 8.61

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Variantele selectate au în vedere câteva din duelurile cu miză ale weekendului. Bayern Munchen a ratat calificarea în sferturile Ligii Campionilor, dar principala țintă stagională a bavarezilor rămâne câștigarea titlului. Pariem o victorie pauză/final repurtată de Bayern, acasă, cu Mainz.

La revenirea lui Zidane pe bancă, Real este hotărâtă să facă spectacol în meciul cu Celta, de pe ”Bernabeu”. Tot goluri multe și o evoluție bună a gazdelor, anticipăm și în derby-ul Franței, dintre PSG și OM. În Serie A, Sassuolo – Sampdoria este meci de ”ambele marchează”, prin prisma evoluțiilor celor două din actualul sezon.

Încheiem cu pariuri din Liga 1. După ce a pornit a pornit cu stângul în play-out, FC Botoșani va avea o confruntare extrem de grea și pe terenul Voluntariului, una dintre cele mai în formă trupe ale momentului. În play-off, FCSB merge la Astra, dispută greu de pronosticat prin intermediul variantelor ”1,x,2”. Mizăm diferit, dar inteligent, pe cornerele de care oaspeții vor beneficia.

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

BAYERN MUNCHEN – MAINZ 1 PAUZĂ/1 FINAL COTA 1.40

REAL MADRID – CELTA VIGO PESTE 2.5 GOLURI COTA 1.35

PSG – MARSEILLE 1-3 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ COTA 1.32

SASSUOLO – SAMPDORIA AMBELE MARCHEAZĂ COTA 1.75

FC VOLUNTARI – FC BOTOȘANI OASPEȚII SUB 1.5 GOLURI COTA 1.37

ASTRA – FCSB OASPEȚII PESTE 3.5 CORNERE COTA 1.44

COTĂ FINALĂ: 8.61

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.