BILETUL ZILEI 07.03.2019. Azi scoatem bani la pariuri din meciurile care se joacă în Liga Europa

Ziua de joi la pariuri este marcată de meciurile din Liga Europa, în număr de opt, astfel că oferta la pariuri este destul de generoasă.

07 mart. 2019, 10:43
BILETUL ZILEI 07.03.2019. Azi scoatem bani la pariuri din meciurile care se joacă în Liga Europa

Rennes – Arsenal

Duel extrem de tare in EL. Desi toti ochii merg catre englezi, noi ne axam numai pe gazde. Ne place foarte mult Rennes, ne atrage jocul prestat si remarcam forma excelenta in care se afla. Rennes a marcat in 18 din ultimile 20 de jocuri acasa si are 8 victorii si 4 egaluri in ultimele 12 jocuri pe propria arena. S-a calificat spectaculos dupa 3-3 acasa si 3-1 in fieful lui Betis. Adversara de diseara vine dupa 16 deplasari in care a primit gol din ultimele 20 de astfel de partide.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.40

Eintracht Frankfurt – Inter

La fel ca in primul meci de pe BZ si in aceasta partida ne indreptam atentia ctre gazde. Ne place Frankfurt, etaleaza un joc excelent si marcheaza foarte mult. In acest sezon, exceptand cele doua meciuri cu Bayern, 0-5 in supercupa si 0-3 in campionat, gazdele de diseara au insirat victoriile si au marcat in fiecare partida. Au facut si alti pasi gresiti, cu Wolfsburg sau Werder, in debut, insa mereu au gasit golul. Chiar daca Inter are capacitatea de a marca, si chiar daca meciul este urcat pe banner de bookmakeri, noi alegem sa mergem pe mana nemtilor, partida aceasta parandu-ni-se la fel ca cea de la Porto de aseara.