Biletul zilei 11 ianuarie 2019. Pe ce meciuri să pariezi azi

Locurile 8 si 3 disputa astazi un meci ce se anunta a fi extrem de placut si bogat in goluri. Atacul gazdelor este de nivelul echipelor fruntase si observam ca doar 4 din ultimele 20 de jocuri acasa au avut sub 2 goluri marcate.

RomaniaTV.net
11 ian. 2019, 16:18
Biletul zilei 11 ianuarie 2019. Pe ce meciuri să pariezi azi

LYON – REIMS

Ocupanta locului 3 din Ligue 1, Lyon primeste vizita unei echipe care s-a dovedit destul de incomoda in acest sezon. Scapati de grijile cupei ligii, o competitie care se pare ca nu a starnit interes printre granzii din hexagon, baietii lui Olympique revin in campionat, acolo unde se bat pentru locurile de UCL. In lupta cu OM, St. Etienne, Montpelier si Lille, OL nu isi mai permite pasi gresiti mai ales pe propria arena. Cum oaspetii nu sunt totusi departe de locurile de sus, 4 puncte sub locul 4, dar un joc in plus, credem ca Lyon va avea de munca diseara si va fi nevoita sa marcheze de mai multe ori pentru a nu risca sa piarda puncte pretioase. Credem ca ofensiva lor va fi total si ne asteptam sa puncte mai des diseara si, eventual daca va fi cazul, sa nu mai iroseasca lovituri de pedeapsa.

PRONOSTIC: G2+ (Lyon da minim 2 goluri)

COTA: 1.51

ORLEANS – METZ

Franta 2 este mereu surprinzatoare cu cotele, iar acest meci nu face exceptie. Metz, lider in clasament, primeste 1.90 in deplasare la locul 11. Cu 32-12 golaveraj, oaspetii vin dupa 15 meciuri jucate afara din ultimele 20 in care s-au marcat minim 2 goluri in meci. Daca aruncam privirea asupra gazdelor observam faptul ca marcheaza des pe propria arena si ca acestia au 17 din ultimele 20 de jocuri acasa cu minim 2 reusite pe meci. Credem ca GG-ul este foarte posibil, dar ne vom proteja.

PRONOSTIC: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

COTA: 1.47

Citeşte mai mult AICI