BILETUL ZILEI: Cum poţi câştiga bani înainte de Revelion

BILETUL ZILEI, citeşte cele mai bune ponturi aici

28 dec. 2018, 10:05
BILETUL ZILEI: Cum poţi câştiga bani înainte de Revelion

BAYERN – BUDUCNOST

Meciul de la Munchen este, fara dar si poate, cea mai dezechilibrata disputa din Euroliga diseara. Gazdele, locul 8, primesc vizita unei echipe care evolueaza in aceasta competitie pentru ca au invins pe Steaua Rosie in liga Adriatica. ( ca intre sarbi… )  Buducnost este departe de nivelul euroligii si credem ca Bayern, puternica acasa, va invinge fara probleme, mai ales tinand cont de faptul ca oaspetii nu stiu ce este victoria in deplasarile europene in acest sezon.

PRONOSTIC: H1 (-5.5) (Bayern invinge la minim 6 puncte diferenta)

COTA: 1.48

FENERBAHCE – REAL MADRID

Derbyul competitiei, locurile 1 si 2, un meci care merita vizionat si daca nu esti mare fan al baschetului. Gazdele sunt favorite in aceasta disputa, joaca formidabil acasa in timp ce Real s-a mai incurcat in deplasare. Totusi, oaspetii sunt campioana europei sezonul trecut si reprezinta formatia cu cea mai buna banca dintre toate cele 16 echipe. Realul este o formatie care poate juca fara probleme la acelasi nivel toata partida si care nu poate fi incurcata de eventualele eliminari din sfertul 4 avand jucatori excelenti in lot. Am incerca un 2 solist pe 2.75, dar, pentru ca vorbim de biletul zilei, vorbim de o oarecare siguranta oferita. Credem ca si daca va pierde, Real nu va fi invinsa usor.

PRONOSTIC: H2 (-8.5) (Real nu pierde la mai mult de 8 puncte diferenta)

COTA: 1.45

PANATHINAIKOS – CSKA MOSCOVA

Duel tare la Atena, acolo unde Pana nu mai are loc de erori in lupta pentru playoff. Dupa pasul gresit cu Milano si dupa infrangerea cu Fener, gazdele incearca imposibilul in fata rusilor de la CSKA. Spune imposibilul deoarece rusii sunt, fara dar si poate, echipa cea mai experimentata in aceasta competitie. Sunt trupa care se concentreaza cel mai bine si care se va lupta la trofeu si in acest sezon. Desi au pierdut in ultimele deplasari, surprinzator la Baskonia si mai ales Buducnost, suntem de parere ca astazi vor face cinste numelui pe care il poarta si nu vor mai calca stramb. Ne vom proteja si la acest meci.

PRONOSTIC: X2 (CSKA nu pierde)

COTA: 1.42

Mai multe detalii, aici