Biletul Zilei este în formă maximă. Astăzi, varianta cu goluri şi cornere

Inca o data, ieri, am mizat simplu si inteligent pentru al 3-lea bilet castigator consecutiv oferit de redactia www.pariuri1x2.ro. Nishikori si Zverev au oferit la Geneva o semifinala cu 3 seturi si 28 de gameuri, in timp ce noi pariasem pe cel putin 19. In liga secunda din Austria, pontul peste 1.5 goluri in Horn – LASK ne-a adus profit inca din primele minute ale jocului. De asemenea, asa cum era de asteptat, Carpi si Frosinone ne-au propus o disputa echilibrata si lipsita de spectacol. Noi am mizat ca nu se vor marca 3 goluri, iar partida s-a incheiat nedecis, 0-0.

RomaniaTV.net
27 mai 2017, 09:08
Biletul Zilei este în formă maximă. Astăzi, varianta cu goluri şi cornere

Biletul Zilei

Pariurile zilei sunt pe finalele cupelor din Anglia si Spania. Daca in Barcelona – Alaves mizam pe cel putin doua reusite ale catalanilor, pariu logic, care chiar se merita usor fortat (Barcelona marcheaza in ambele reprize sau inscrie 3+), la meciul de pe Wembley mizam pe cornere ale „tunarilor”, minimum 5. Trupa lui Wenger va forta la maximum castigarea FA Cup, trofeu ce poate salva o stagiune sub asteptari. Chelsea este capabila sa distruga sarjele ofensive ale rivalei londoneze, insa Arsenal are mijloacele necesare de a pune presiune pe defensiv „albastrilor”. De altfel, in dubla din actuala stagiune de Premier League, desi a pierdut cu 1-3 pe Stamford Bridge, Arsenal a beneficiat de nu mai putin de 13 cornere. In tur, Ozil & co. au castigat cu 3-0, impunandu-se la pas si in statistica pe lovituri de la coltul terenului: 9-1.

Biletul zilei

BARCELONA – ALAVES, BARCELONA MARCHEAZĂ PESTE 1.5 GOLURI

ARSENAL – CHELSEA, ARSENAL PESTE 4.5 CORNERE

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.