BILETUL ZILEI: Golurile la putere! Aşa ne dublăm astăzi miza

Nu avem o oferta deosebita pe fotbal, dimpotriva. Totusi, analizand cu atentie 3 dintre confruntarile zilei, putem scoate profit pariind in variante diferite pe numarul de goluri. Ai aici BILETUL propus astazi de redactia www.pariuri1x2.ro  .

14 iun. 2017, 07:49
BILETUL ZILEI: Golurile la putere! Aşa ne dublăm astăzi miza

BILETUL ZILEI: Alessandria si Reggiana nu ne-au propus meciuri directe spectaculoase in timpul sezonului  regular. Cu atat mai putin ne asteptam la multe modificari ale tabelei in prima mansa a semifinalei din play-off-ul de promovare in Serie B, meci ce se joaca in aceasta seara, pe terenul Alessandriei. Ne luam si mici masuri de precautie, alegand varinata sub 3.5 goluri.

Credem ca vom vedea, insa, destule goluri in doua din meciurile ce urmeaza a se disputa astazi in Islanda. Hafnafjordur are prima sansa pe terenul lui Grindavik, aceasta chiar daca formatia gazda este momentan mai bine pozitionata. In sustinerea pariului propus pe bilet, peste 1.5 goluri, vine statistica dupa doar 6 runde a celor doua: medie de exact 3 goluri marcate in partidele gazdelor si chiar mai ridicata, 3.7, in confruntarile echipei Hafnafjordur.

Tot in primul esalon fotbalistic al Islandei avem duelul Akureyri – Akranes. De necrezut este faptul ca in jocurile oaspetilor, doar 6 la numar, s-au marcat deja 30 de goluri! De asemenea, desi pe loc retrogrdabil, Akranes are 13 reusite stagionale! Doar rivala de diseara, locul 4 in clasament si Stjarnan, liderul ierarhiei, stau mai bine la capitolul amintit.

CITESTE SI:

Biletul zilei:

21:45 Alessandria – Reggiana, sub 3.5 goluri
22:15 Akureyri – Akranes, gol in ambele reprize
23:00 Grindavik – Hafnarfjordur, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.