Biletul zilei pariuri1x2.ro: Debutăm într-o nouă săptămână „verde”!

Continuăm pe linia profitului, după spectacolul din weekend! Ieri, încă un combo în cota 2 câștigător, adus de cele două goluri înscrise în Kayserispor – Gaziantep (1-1), dar și de reușitele favoritei în CFR Cluj – Gaz Metan (scor 2-0). Am închis pe plus și biletul de luni, cu pariul x2 în Malatyaspor - Beșiktaș, scor 0-1. 

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 10:40
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Debutăm într-o nouă săptămână „verde”!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cota 2 a zilei de marți este formată dintr-un „mix” de sporturi, incluzând tenis (Dominic Thiem – Jannik Sinner), darts (John Brown – Mark Webster) și fotbal (Luton Town – Queens Park Rangers). Ne focusăm pe meciul de tenis, un sport ce ne-a lipsit mult în ultimele luni.

Dominic Thiem (26 de ani) debutează în cadrul turneului demonstrativ de la Berlin, disputat pe iarbă, în compania mai tânărului sau adversar, Jannik Sinner.

Italianul de 18 ani a evoluat și luni la Berlin, câștigând spectaculos în fașa germanului Tommy Haas (42 de ani), scor 6-4, 3-6, 10-8. Va fi o întâlnire în premieră între Thiem și Sinner, austriacul fiind mare favorit să obțină victoria, prin prisma experienței și valorii superioare.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
LUNI, 14.07.2020
DOMINIC THIEM – JANNIK SINNER 1 COTA 1.30
JOHN BROWN – MARK WEBSTER 2 COTA 1.28
LUTON TOWN – QUEENS PARK RANGERS GAZDELE ÎNSCRIU PESTE 0.5 GOLURI COTA 1.22
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.