Biletul Zilei Pariuri1X2 – 7 martie: Ne dublăm profitul cu sugestii din Championship

Pe  biletul zilei  propus astăzi alăturăm un solist şi o sugestie pe goluri. Ambele pronosticuri gândite de redacţia www.pariuri1x2.ro vin din liga secundă engleză. 

RomaniaTV.net
07 mart. 2017, 08:57
Biletul Zilei Pariuri1X2 – 7 martie: Ne dublăm profitul cu sugestii din Championship

Biletul zilei – 7 martie 

După două eşecuri consecutive, Brighton, fostul lider al ierarhiei din Championship, are şansa revenirii. Astăzi, principala adversara a lui Newcastle la câştigarea diviziei, joacă în fief-ul ultimei clasate, Rotherham. Cu nu mai puţin de 26 de înfrângeri în cele 35 de etape, gazdele sunt virtual retrogradate. Alegem pariul logic pentru întâlnirea de pe New York Stadium : 2 solist.

Pe goluri mizăm în Huddersfield – Aston Villa. Echipa gazda încă mai speră la promovarea directă, cel mai probabil chiar în dauna lui Brighton. Huddersfield este dezlănţuită în faţa fanilor proprii, acolo unde a bifat 12 victorii în 17 partide, marcând de 26 de ori.
Atenţie, însă şi la Aston Villa. Trupa din Birmingham este în creştere accelerată de formă, 3 victorii consecutive la 0 înaintea partidei de diseară, obiectivul tehnicianului Steve Bruce în aceste ultime 11 etape ale stagiunii fiind clădirea unei formaţii solide, capabile să lupte în campionatul următor pentru revenirea în Premier League. Pariem pe cel puţin 2 goluri marcate (peste 1.5) într-un meci extrem de interesant al rundei din Championship,  Huddersfield – Aston Villa. 

Avancronicile si ponturile partidelor din optimile Ligii Campionilor | Pe Benfica o asteapta infernul pe “Signal Iduna Park”, Arsenal si Barcelona au nevoie de o minune 

Biletul zilei:

21:45, Rotherham – Brighton, 2
21:45,  Huddersfield – Aston Villa, peste 1.5 goluri
 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.