Biletul zilei pariuri1x2.ro, 10 noiembrie: Fotbal, handbal & tenis în drumul spre profit!

Un mix de mai multe sporturi poate aduce azi dublarea sumei investite. O selecţie de trei meciuri are o cotă de 2.15, astel că suma rămâne dublată şi după impozitare.,

10 nov. 2022, 09:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 10 noiembrie: Fotbal, handbal & tenis în drumul spre profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu partida Steaua – CSM Oradea, meci de handbal din liga masculină a României. Echipa gazdă ocupă locul al 6-lea cu un total de 16 puncte, în timp ce adversara sa este ultima clasată cu 10 înfrângeri suferite în primele 10 runde. Așadar, pariem logic pe 1 pauză / 1 final.

Mitchell Krueger – Ben Shelton, meci de tenis din cadrul challenger-ului de la Knoxville, Statele Unite ale Americii. Se joacă în sală, pe suprafață rapidă, condiții care îl avantajează pe Ben Shelton. Bookmakerii îl dau favorit, iar cotele sunt în scădere. La fel pariem și noi, pe victoria tenismenului în vârstă de 20 de ani.

Închidem biletul zilei cu un duel din Cupa României, CSC Dumbrăvița – CFR Cluj. Diferența de valoare este evidentă și în mod normal ar trebui să asistăm la un succes clar obținut de echipa lui Dan Petrescu. Mizăm pe o victorie la minim două goluri obținută de gruparea ardeleană.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 10 noiembrie

15:00, Steaua – CSM Oradea, 1 pauză / 1 final, cota 1.27

17:00, Mitchell Krueger – Ben Shelton, Shelton să câștige, cota 1.22

18:15, CSC Dumbrăvița – CFR Cluj, CFR Cluj handicap -1.5 goluri, cota 1.39

Cotă totală: 2.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.