Biletul zilei pariuri1x2.ro, 11 august: Ieri a fost verde. Astăzi, Halep – Teichmann în prim-plan!

Ieri a fost VERDE! Am pariat pe succesul obținut de Simona Halep în partida cu Shuai Zhang (6-4, 6-2) și pe victoria Belindei Bencic în disputa cu Serena Williams (6-2, 6-4). Astfel, ne-am dublat din nou investiția!

11 aug. 2022, 09:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 11 august: Ieri a fost verde. Astăzi, Halep – Teichmann în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Astăzi, ne îndreptăm din nou atenția către Simona Halep care o va întâlni pe Jil Teichmann. Sportiva noastră a arătat un nivel de joc ridicat în ultimele zile și ar trebui să se impună fără mari probleme și astăzi.

Pentru a doua selecție, mergem la turneul de tenis masculin de la Montreal, la confruntarea dintre Nick Kyrgios și Alex de Minaur. Finalist la Wimbledon și câștigător la Washington, sportivul australian pare că joacă cel mai bun tenis din cariera lui. În aceste condiții, mizăm pe victoria obținută de Kyrgios.

Închidem biletul zilei cu un duel din Conference League, AZ Alkmaar – Dundee Utd. Învinsă cu 1-0 în turul din Scoția, echipa batavă are neapărat nevoie de victorie pentru a spera la calificare. AZ Alkmaar este clar echipa mai valoroasă și pariem pe 1 solist.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 11 august

20:00, Simona Halep – Jil Teichmann, Halep să câștige, cota 1.19

22:00, Nick Kyrgios – Alex de Minaur, Kyrgios să câștige, cota 1.40

22:00, AZ Alkmaar – Dundee Utd., gazdele să câștige, cota 1.25

Cotă totală: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.