Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 ianuarie: Tripla pentru profit vine din NBA!

Astăzi vom paria pe trei selecții din baschet, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

11 ian. 2024, 12:23
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 ianuarie: Tripla pentru profit vine din NBA!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Toate cele trei selecții de astăzi vin din NBA. Pentru început ne vom îndrepta atenția către confruntarea Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets, care va avea loc la Paris. În general, astfel de partide jucate în Europa nu reprezintă un interes prea ridicat pentru jucătorii din NBA. Cavaliers și Nets sunt și două formații care nu oferă meciuri spectaculoase, motiv pentru care ne așteptăm să nu se marcheze mai mult de 238 de puncte.

Pe „under” mizăm și în duelul dintre Oklahoma City Thunder și Portland Trail Blazers. Oaspeții dețin a doua cea mai slabă defensivă din acest sezon și este greu de crezut că vor contribui prea mult la numărul de puncte marcate.

Închidem cu disputa dintre Los Angeles Lakers și Phoenix Suns. Se anunță un duel echilibrat, în care cele două defensive vor încerca să evolueze la un nivel extrem de ridicat. În precedentele trei dueluri directe din acest sezon s-au marcat 195, 241 si 209 puncte.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets, sub 238,5 puncte (inclusiv prelungiri) – cota 1.28

Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers, sub 247,5 puncte (inclusiv prelungiri) – cota 1.25

Los Angeles Lakers – Phoenix Suns, sub 251,5 puncte (inclusiv prelungiri) – cota 1.26

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.