Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 aprilie: Pariem pe Europa League și Conference League la cota 3.00!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

18 apr. 2024, 09:45
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 aprilie: Pariem pe Europa League și Conference League la cota 3.00!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge în Europa League la disputa AS Roma – AC Milan. Returul de pe „Olimpico” se anunță mult mai spectaculos și mai disputat decât disputa de pe „San Siro”, tranșată de romani la limită, scor 1-0. AC Milan va juca totul pe cartea atacului, iar Roma mai mult ca sigur că nu va refuza jocul și va încerca să profite din plin de spațiile libere din defensiva „diavolilor”.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la confruntarea care are loc în Europa Conference League între PAOK și Club Brugge. După rezultatul din tur, belgienii au prima șansă la calificare, însă nimic nu e jucat, handicapul de un gol nefiind o piedică imensă pentru PAOK de a fi remontat pe teren propriu, unde fanii sunt al 12-lea jucător. Cert este că sunt premise să asistăm la un meci spectaculos, în care PAOK să joace totul pe cartea atacului, iar Club Brugge să dea o replică pe măsură.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei:

AS Roma – AC Milan, Ambele înscriu – Cota 1.76
PAOK – Club Brugge, Ambele înscriu – Cota 1.71

Cota totală: 3.00

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.