Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 iulie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

11 iul. 2023, 13:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 iulie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de pe tabloul feminin de la Wimbledon, unde Iga Swiatek se va duela cu Elina Svitolina. Liderul WTA are o misiune facilă în sferturile de finală de la Wimbledon, adversara sa fiind o jucătoare cu un stil pasiv, care nu o va ajută prea mult în fața lui Swiatek. Ne așteptăm ca poloneza să domine și să se impună în minim de seturi.

A doua și ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea dintre Alexis Galarneau și Kei Nishikori, care are loc în cadrul Challenger-ului de la Chicago. De la revenirea în circuit, Kei Nishikori a evoluat doar în turnee de nivel Challenger bilanțul său fiind de șase victorii și o înfrângeri. Cinci dintre cele șase rezultate pozitive au fost obținute în minim de seturi, ceea ce ne așteptăm să se întâmple și în duelul niponului cu Alexis Galarneau.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Iga Swiatek – Elina Svitolina, H1 -1,5 seturi, cota 1.43

Alexis Galarneau – Kei Nishikori, H2 -1,5 seturi, cota 1.49

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.