Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 februarie: Pariem pe Champions League pentru profit!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.          

13 feb. 2024, 12:04
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 februarie: Pariem pe Champions League pentru profit!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la disputa dintre RB Leipzig – Real Madrid, meci contând pentru turul optimilor UCL. „Galacticii” arată foarte bine, traversează o perioadă foarte bună și pleacă favorită la victorie și în Germania. Vom paria „acoperit” pe dubla „X2”.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la disputa dintre FC Copenhaga – Manchester City. Deținătoarea trofeului este mare favorită la calificarea în sferturile de finală și este greu de crezut că danezii vor avea forța de a produce surpriza. Trupa lui Pep Guardiola arată foarte bine și în acest sezon, fiind favorită la câștigarea UCL cu o cotă de 2.80. Mai mult ca sigur că „cetățenii” vor forța încă de pe „Parken Stadium” pentru a avea în returul de pe 6 martie o simplă formalitate.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
FC Copenhaga – Manchester City, Gol marcat în ambele reprize – cota 1.45
RB Leipzig – Real Madrid, X2 – cota 1.38
Cota totală: 2.00

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.