Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 noiembrie: „Combo” din fotbal, handbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal, handbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

15 nov. 2023, 11:11
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 noiembrie:  „Combo” din fotbal, handbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge în preliminariile EURO 2024, unde astăzi se va disputa restanța Israel – Elveția, meci contând în grupa din care fac parte și „tricolorii”. Elveția a căzut pe poziția secundă în grupa I, însă cu un succes obținut în fața Israelului revine la conducerea grupei. Ne așteptăm ca Elveția să nu cedeze în această deplasare, una în care nu ar trebui să vedem mai mult de patru modificări ale tabelei de marcaj.

De la fotbal trecem la handbal, la disputa dintre Celje și Telekom Veszprem. Oaspeții sunt mari favoriți în fueful formației care ocupă ultima poziție în grupa B, cu șase înfrângeri din tot atâtea posibile, în timp ce maghiarii au cinci victorii și un singur eșec. Mizăm pe victoria celor de la Veszprem.

Închidem cu tenis de la Turneul Campionilor 2023. Daniil Medvedev a arătat o formă excelentă în primul meci, iar în etapa secundă a fazei grupelor, îl va avea în fața sa pe Alexander Zverev, cel pe care îl conduce cu scorul de 10-7 în întâlnirile directe. Medvedev s-a impus în patru din ultimele cinci confruntări directe și ne așteptăm să o facă și la Turneul Campionilor.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Celje – Telekom Veszprem, 2, cota 1.10

Israel – Elveția, X2 & sub 4,5 goluri, cota 1.34

Daniil Medvedev – Alexander Zverev, 1, cota 1.45

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.