Biletul zilei pariuri1x2.ro, 15 septembrie: Ieri, zi de profit! Menţinem ritmul!

Este zi de cupe europene, aşa că oferta pentru pariori este extrem de bogată. Am selectat câteva oferte pentru a vă asigura şi azi profitul.

15 sept. 2022, 11:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 15 septembrie: Ieri, zi de profit! Menţinem ritmul!

Ieri am pariat pe tenis, handbal & fotbal. Siniakova a câștigat minim un set cu Trevisan (6-1, 6-4), Barcelona s-a impus în deplasare cu Pick Szeged (35-28), iar Manchester City a învins-o pe Dortmund (2-1). Astfel, ne-am dublat investiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Katerina Siniakova și Jodie Burrage din cadrul turneului de tenis feminin de la Portoroz (Slovenia). Se joacă pe suprafață rapidă, iar sportiva din Cehia are prima șansă la victorie. Pariem simplu pe succesul obținut de Siniakova.

Pentru a doua selecție mergem în Conference League, la partida dintre Slavia Praga și Ballkani. Diferența de valoare este evidentă și mizăm pe un meci dominat clar de formația gazdă. Pariem pe succesul Slaviei la minim două goluri diferență.

Închidem biletul zilei cu o dispută din Europa League, Real Sociedad – Omonia. Și aici diferența de valoare este clară și în mod normal ar trebui să asistăm la un succes al gazdelor.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 15 septembrie

13:30, Katerina Siniakova – Jodie Burrage, Siniakova să câștige, cota 1.26

19:45, Slavia Praga – Ballkani, gazdele handicap -1.5 goluri, cota 1.38

19:45, Real Sociedad – Omonia, gazdele să câștige, cota 1.20

Cotă totală: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.