Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 aprilie: 100% Champions League pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

16 apr. 2024, 10:55
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 aprilie: 100% Champions League pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge la Barcelona – PSG, duel care se reia de la scorul de 3-2 pentru „catalani”. Sunt toate premisele ca și în acest retur, arbitrat de Istvan Kovacs, să asistăm din nou la un duel spectaculos, cu goluri, motiv pentru care vom paria pe intervalul „1-3 goluri marcate în fiecare repriză”, cota pentru selecția noastră fiind fabuloasă.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la confruntarea Borussia Dortmund – Atletico Madrid, duel care se reia de la scorul de 2-1 pentru trupa lui Simeone. Mai mult ca sigur că Atletico va veni decisă pe „Signal Iduna Park” să conserve avantajul luat în tur și va refuza jocul, „Chollo” urmând a-și betona defensiva. Rămâne de văzut dacă nemții, care vor fi încurajați de aproximativ 83.000 de fani, vor avea forța de a trece de zidul iberic care va fi pe „Signal Iduna Park”.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

BILETUL ZILEI

BARCELONA – PSG, INTERVAL GOLURI ÎN FIECARE REPRIZĂ 1-3 – COTA 1.80

BORUSSIA DORTMUND – ATLETICO MADRID, PSF X – COTA 1.80

COTA TOTALĂ: 3.24

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.