Biletul zilei pariuri1x2.ro, 17 august: Ieri a fost VERDE | Vezi cum pariem astăzi!

Sportul alb a adus profituri frumoase în ultimele zile, aşa că echipa câştigătoare nu se schimbă. Vezi care sunt meciurile selectate pentru azi.

17 aug. 2022, 10:14
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 17 august: Ieri a fost VERDE | Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei. Pentru miercuri am extras trei selecții din cadrul turneului feminin de la Cincinnati, cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu disputa dintre Jessica Pegula și Marta Kostyuk. Sportiva din Statele Unite a arătat un tenis bun în ultima perioadă și punctăm că vine după semifinale la Toronto, acolo unde a fost învinsă greu de Simona Halep.În aceste condiții, Pegula ar trebui să se impună în fața unei sportive venite din calificări.

Pentru a doua selecție mergem la disputa dintre Elena Rybakina și Garbine Muguruza. Tenismena din Kazakhstan are prima șansă la victorie și cotele pentru acest pariu sunt în scădere. Suntem de acord cu bookmakerii și pariem pe succesul obținut de Rybakina.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Iga Swiatek și Sloane Stephens. Nu ne complicăm și mizăm pe lidera mondială din ierarhia feminină care a avut un parcurs impresionant pe această suprafață în 2022, 27 de victorii în 31 de meciuri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 17 august

19:30, Jessica Pegula – Marta Kostyuk, victorie Pegula, cota 1.40

21:00, Elena Rybakina – Garbine Muguruza, victorie Rybakina, cota 1.38

22:00, Iga Swiatek – Sloane Stephens, victorie Swiatek, cota 1.11

Cotă totală: 2.14

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.