Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 septembrie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

18 sept. 2023, 08:45
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 septembrie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Cele două selecție de pe Biletul Zilei vin de la turneul WTA de la Guadalajara (Mexic). Primul duel este cel dintre Camila Osorio – Magdalena Frech. Columbianca a reușit să o învingă pe poloneză în precedentele două „directe”, cea mai recentă fiind disputata din urmă cu o săptămână, la San Diego. Ne așteptăm ca Osorio să iasă din nou învingătoare și pariem în consecință.

Citește și: Hagi, primele declaraţii despre cazul Halep: „Este un caz delicat. Suntem lângă ea 200% cu toţii”

Cel de-al doilea duel de la Guadalajara pe care vom paria este Emiliana Arango – Anastasia Potapova. Arango este o jucătoare care nu este obișnuită cu întrecerile WTA. La Guadalajara, aceasta o va avea în fața sa pe Anastasia Potapova, numărul 27 mondial. Săptămâna trecută, Anastasia a reușit să o învingă pe Ons Jabeur, numărul 7 mondial, ceea ce ne arată că se află într-o formă excelentă. Mizăm pe victoria rusoaicei.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Emiliana Arango – Anastasia Potapova, 2 – cota 1.22

Camila Osorio – Magdalena Frech, 1 – cota 1.69

Cota totală: 2.06

Citește și: Pompiliu Popescu, medicul lui Hagi şi Gică Popescu, acuzaţii grave la adresa Simonei Halep. „Uitaţi-vă la musculatura ei şi veţi înţelege!”

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.