Pompiliu Popescu, medicul lui Hagi şi Gică Popescu, acuzaţii grave la adresa Simonei Halep. „Uitaţi-vă la musculatura ei şi veţi înţelege!”

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, crede că Simona Halep s-a dopat cu bună ştiinţă, una dintre dovezi fiind muşchii dezvoltaţi de sportivă în ultima perioadă.

15 sept. 2023, 22:01
Pompiliu Popescu, medicul lui Hagi şi Gică Popescu, acuzaţii grave la adresa Simonei Halep. „Uitaţi-vă la musculatura ei şi veţi înţelege!”
Pompiliu Popescu, medicul lui Hagi şi Gică Popescu, acuzaţii grave la adresa Simonei Halep. "Uitaţi-vă la musculatura ei şi veţi înţelege!"

Pompiliu Popescu, medicul lui Hagi şi Gică Popescu, o desfiinţează pe Simona Halep. Fostul doctor al Generaţieid e Aur crede că Simona Halep a greșit când nu a recunoscut că s-a dopat și bănuiește că jucătoarea de tenis a știut despre substanțele interzise pe care i le administrau oamenii din staff.

„Eu cred că a știut. Uitați-vă la musculatura Simonei Halep și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba”, a spus Popmpiliu Popescu pentru GSP.

Citeşte şi: Simona Halep, prinsă cu minciuna! Varianta suplimentului contaminat, demontată de specialişti: „Trebuia să consume 5.000 de doze!”

„Ea a greșit că nu a recunoscut, așa ar fi avut parte de o pedeapsă mai mică. E o pierdere de vreme să contești laboratoarele. Uite, asta e o eroare pe care nu a comis-o Mutu! Bagabontul de Mutu a fost prins dopat de două ori, a recunoscut de fiecare dată, nu s-a apucat să se ia la trântă cu laboratoarele. A fost suspendat, dar el nu a primit pedepse mari și a revenit de fiecare dată. Asta arată caracterul lui Mutu! El nu a trișat niciodată în sport, el a luat pentru plăcerile lui acele substanțe din cauza cărora a fost sancționat”, a mai spus Pompilu Popescu.

„Simona Halep a fost testată, depistată pozitiv și suspendată. Punct. Nu contează ce a vrut, ce n-a vrut să facă, de unde a luat substanța. Din moment ce substanța era în corpul ei, ea era dopată. Toți sportivii răspund pentru ceea ce folosesc. Aceste suplimente alimentare nu au regimul pe care îl au medicamentele. Într-un medicament, rețeta e calculată la nivelul nano. În suplimente, rețeta e respectată cu aproximație. Există suplimente pe care producătorii le contaminează în mod intenționat ca să aibă un efect”, a precizat fostul medic al echipei naţionale.

Acesta crede că Simona Halep nu are nici o şansă la TAS: „Cel mai important element din proces e proba, iar rezultatul ei spune că s-a dopat. TAS nu poate face altceva decât să constate rezultatele probelor. Să fie mulțumită că nu-i sunt retrase titlurile și că rămâne cu zecile de milioane de euro pe care le-a câștigat, fiindcă ar fi putut fi dată în judecată pentru recuperarea banilor, măcar din momentul în care a fost depistată”.

Citeşte şi: Câţi bani trebuie să dea înapoi Simona Halep. ITIA a cerut anularea rezultatelor începând cu martie 2022! Ce a decis tribunalul de la Londra

Pompiliu Popescu nu înţelege de ce românii nu acceptă faptul că Simona Halep s-a dopat. „E o convingere pornită dintr-un naționalism tâmpit. Să fii un bun român nu asta înseamnă, să dai din gură aiurea fără să te pricepi. Pe ce se bazează aceia care susțin că e nevinovată? Probele doping și rezultatele lor înseamnă matematică, nu dat din gură aiurea. Simona Halep e nevinovată fiindcă e românca noastră și ne mândrim cu ea! O prostie fără margini!”.