Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 decembrie: Deschidem săptămâna de profit cu fotbal și baschet!

Deschidem Biletul Zilei cu duelul care are loc astăzi în SuperLigă pe „Național Arena” între FCSB și FC Botoșani.

19 dec. 2022, 11:55
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 decembrie: Deschidem săptămâna de profit cu fotbal și baschet!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal și baschet în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem Biletul Zilei cu duelul care are loc astăzi în SuperLigă pe „Național Arena” între FCSB și FC Botoșani. Moldovenii sunt victima preferată a „roș-abaștrilor”, care conduc la „directe” cu 19-1, alte cinci confruntări terminându-se nedecis. În acest sezon, bucureștenii s-au impus la Botoșani de două ori, cu două echipe diferite. Prima dată cu titularii în SuperLigă, scor 3-2 și a doua oară cu echipa secundă, scor 2-0, acest duel disputându-se în faza grupelor Cupei României. Ne așteptăm ca FCSB să fie din nou superioară și să se impună pe teren propriu.

Închidem cu un duel din NBA unde Philadelphia 76ers va primi vizita celor de la Toronto Raptors, echipă care vine după o serie de cinci înfrângeri consecutive. Oaspeții au fost învinși în noaptea precedentă de către campioana en-titre, Golden State Warriors. Cu Joel Embiid și James Harden în teren, ne așteptăm ca gazdele să se impună fără mari dificultăți în fața canadienilor.

Analiza detaliată a acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 19 decembrie             

L 20:00, FCSB – FC Botoșani, 1 – cota 1.39

Mar 02:00, Philadelphia 76ers – Toronto Raptors, 1- cota 1.44

Cota totală: 2.00                            

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.