Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 ianuarie: Tripla câștigătoare vine de la Australian Open!  

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.  

19 ian. 2024, 08:43
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 ianuarie: Tripla câștigătoare vine de la Australian Open!  

Cele trei selecții de pe Biletul Zilei de astăzi, pe care vom paria, vin de pe tabloul masculin și feminin de la Australian Open.

Deschidem cu disputa de pe tabloul masculin dintre Cameron Norrie și Casper Ruud. Acesta din urmă a arătat o formă excelentă în 2024, sezon în care a câștigat toate partidele oficiale. Într-un singur meci din acest an a cedat set, chiar în turul secund de la Australian Open. Sâmbătă, nordicul îl va avea în fața sa pe Cameron Norrie, jucător pe care l-a învins în toate cele trei confruntări directe. Mizăm pe victoria lui Ruud.

Continuăm cu disputa Felix Auger-Aliassime – Daniil Medvedev. Felix nu se mai află la nivelul din urmă cu un an. În runda a 3-a de la Australian Openm canadianul va avea o misiune imposibilă. În fața sa se va afla Daniil Medvedev, fost finalist la Melbourne. Ne așteptăm ca rusul să se impună la o diferență de minim trei game-uri.

Închidem cu disputa de pe tabloul feminin dintre Elina Svitolina și Viktorija Golubic. Svitolina a câștigat șase dintre cele șapte partide jucate în 2024, iar la Australian Open nu a cedat încă set. Viktorija Golubic nu este o adversară pe măsura Elinei, motiv pentru care ne așteptăm ca jucătoarea din Ucraina să se impună la o diferență de minim două game-uri.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Cameron Norrie – Casper Ruud, 2 – cota 1.36

Felix Auger-Aliassime – Daniil Medvedev, Medvedev cu handicap de -2,5 game-uri – cota 1.27

Elina Svitolina – Viktorija Golubic, Svitolina cu handicap de -1,5 game-uri – cota 1.18

Cota totală: 2.03

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.