Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. 3 pariuri din tenis

Zi importanta la Wimbledon, turneu care intra, usor, usor, pe ultima suta de metri. Astazi, pe ambele tablouri, se joacă pentru calificarea in sferuturile de finala, faza in intrecerii in care speram sa o vedem si pe Simona Halep. De altfel, biletul propus astazi de redactia site-ului www.pariuri1x2.ro include si un pariu pentru confruntarea Simonei cu Viktoria Azarenka.

10 iul. 2017, 07:35
Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. 3 pariuri din tenis

Biletul zilei

Tinand cont de faza intrecerii in care ne aflam si de calitatea sportivilor rămași in cursa pentru trofeu, toate cele 3 pariuri oferite pe biletul zilei au in vedere echilibrul si spectacolul. Mizam pe over de gameuri in disputele Raonic – Alexander Zverev, Dimitrov – Federer si Azarenka – Halep.

Simona a trecut fara set pierdut de primele 3 tururi, dar nici adversarele jucatoarei noastre nu au fost de calibrul bielorusei. Ambele sunt odihnite, nu au acuzat probleme medicale de la inceputul competitiei, alte doua motive sa consideram ca vom avea o disputa cu cel putin 19 game-uri. Ii tinem pumnii Simonei!

Biletul zilei

15:00 Azarenka – Halep, peste 18.5 gameuri

16:30 Raonic – A. Zverev, peste 35.5 gameuri

18:30 Dimitrov – Federer peste 30.5 game-uri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.