Biletul zilei pariuri1x2.ro, 31 octombrie: Final de lună cu fotbal & tenis!

Două meciuri, unul din fotbal şi altul din tenis, pot să-ţi aducă un profit bun dacă rişti să mizezi o sumă mai mare.

31 oct. 2022, 15:31
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 31 octombrie: Final de lună cu fotbal & tenis!

Biletul zilei. În ultima zi din luna octombrie mizăm pe un mix de sporturi, fotbal – tenis, cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În Serie A, Verona o întâlnește pe AS Roma în etapa a 12-a. Echipa gazdă vine după 6 înfrângeri consecutive și cu un total de 5 puncte este la egalitate cu ultima clasată Cremonese. De partea cealaltă, formația lui Mourinho a fost învinsă etapa trecută pe teren propriu de Napoli cu 1-0 și ocupă locul al 6-lea, la doar două lungimi distanță de top 4. Așadar, Roma are prima șansă la victorie, dar Verona este foarte motivată să pună capăt seriei negative. În aceste condiții, mizăm pe un start animat de partidă și pe cel puțin o schimbare a tebelei de marcaj în prima repriză.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Jessica Pegula și Maria Sakkari, partidă de tenis din cadrul Grupei “Nancy Richey” a competiţiei WTA Finals de la Fort Worth. Ultimul duel direct a avut loc în urmă cu o săptămână. Atunci, în finala de la Guadalajara, sportiva din Statele Unite s-a impus cu 6-2, 6-3. Mizăm pe o desfășurare asemănătoare a partidei și pariem pe succesul obținut de Jessica Pegula.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 31 octombrie

19:30, Verona – AS Roma, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.42

00:00, Jessica Pegula – Maria Sakkari, Pegula să câștige, cota 1.43

Cotă totală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.