Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 4 mai: 100% tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

04 mai 2023, 13:31
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 4 mai: 100% tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la turneul WTA de la Madrid, unde se vor duela pentru un loc în finașă Maria Sakkari și Aryna Sabalenka. Sabalenka este una dintre cele mai în formă jucătoare din 2023, cu titluri cucerite la Australian Open și Adelaide, dar și finale jucate la Indian Wells și Stuttgart. În semifinalele de la Madrid, aceasta o va avea în fața sa pe Maria Sakkari, jucătoare pe care deja a reușit să o învingă în 2023, în minim de seturi. Aryna are planuri mari la acest turneu și ne așteptăm să avanseze într-o noua finală.

Continuăm cu duelul dintre Jozef Kovalik și Laslo Djere, care se vor duela în turul secund al Challengerului de la Cagliari. În vârstă de 30 de ani, slovacul care a dispărut din „lumea bună” a tenisului, îl va avea în fața sa pe Laslo Djere, un specialist al jocului pe zgură. Mizăm cu încredere pe victoria sarbului.

Închidem cu disputa dintre Luca van Assche și Adrian Mannarino din runda a doua a turneului Challenger Aix En Provence. Luca van Asche este un tânăr jucător francez, care se află în plină ascensiune. În această rundă îl va avea în fața sa pe Adrian Mannarino, jucător care nu a fost niciodată un specialist al jocului pe zgură, motiv pentru care ne așteptăm să cedeze acest duel.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Jozef Kovalik – Laslo Djere, 2, cota 1.29

Luca van Assche – Adrian Mannarino, 1, cota 1.29

Maria Sakkari – Aryna Sabalenka, 2, cota 1.36

Cota totală: 2.26

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.