Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 martie: Astăzi pariem pe spectacolul din Champions League!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

05 mart. 2024, 11:13
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 martie: Astăzi pariem pe spectacolul din Champions League!

Biletul zilei pariuri1x2.roPentru început vom merge la Real Sociedad – PSG, duelul contând pentru manșa secundă a optimilor de finală din Championa League, duelul urmând a se relua de la scorul de 2-0 pentru Mbappe & co.

Real Sociedad a impresionat în grupele UCL, dar Parisul s-a dovedit a fi, cel puțin în tur, un adversar mult prea greu, rezultatul de 2-0 de la care se va relua duelul fiind unul greu de întors de basci.

Închidem cu Bayern – Lazio, meci care se va juca în aceeași fază a competiției pe „Allianz Arena” din Munchen și se va relua de la scorul de 1-0 pentru italieni, rezultat stabilit în turul de pe „Olimpico”. În ciuda formei slabe pe care o traversează și a problemelor de lot cu care se confruntă, Bayern este capabilă să întoarcă rezultatul din tur și să se califice în sferturile UCL, fiind echipa mai experimentată și valoroasă.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Bayern Munchen – Lazio Roma, Peste 2.5 goluri – cota 1.55
Real Sociedad – PSG, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri – cota 1.55

Cota totală: 2.40

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.