Biletul zilei pariuri1x2.ro: 5 propuneri câştigătoare consecutive! Vezi varianta de astăzi

De neoprit! Biletul oferit zilnic de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro a fost și ieri ”verde”, pentru a 5-a zi la rând. Am investit pe 3 pronosticuri identice, peste 1.5 goluri, la meciurile Beșiktaș – Istanbul BB, Real Sociedad – Espanyol și AC Ajaccio – Gazalec Ajaccio. Primele două s-au încheiat nedecis, 1-1, în timp ce derby-ul din liga secundă franceză a consemnat succesul gazdelor cu scorul de 2-0.

RomaniaTV.net
24 oct. 2017, 08:09
Biletul zilei pariuri1x2.ro: 5 propuneri câştigătoare consecutive! Vezi varianta de astăzi

Biletul zilei

Pe goluri pariem și astăzi, iar varianta propusă este aceeași cu cea de luni. Anticipăm cel puțin două modificări ale tabelei în disputele Mainz – Kiel și Mechelen – Lokeren. În partida contând pentru etapa a 12-a din prima liga belgiană, de remarcat este faptul că ambele trupe au contabilizat în primele 11 meciuri ale sezonului, câte 10 rezultate cu cel puțin 2 goluri marcate.

Avem și tenis pe biletul zilei. Mizam pe disputa V. Williams – Ostapenko de la Turneul Campioanelor, Grupa Albă, și luăm în calcul minim un set câștigat de jucătoarea letonă. Americanca a pornit cu stângul în cadrul întrecerii, pierzând cu un dublu 2-6 în fața Pliskovei. Ostapenko, jucătoare extrem de puternică, rapidă și mai tânără cu 17 ani, este la rândul său pregătită să o pună în mare dificultate pe Venus.