Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 6 decembrie: Ne dublăm investiția cu Mondialul de fotbal din Qatar!

Sunt două meciuri la Cupa Mondială marţi. dacă analizaţi atent oferta, se poate dubla liniştit suma investită, care este propunerea pentrzu biletul zilei.

06 dec. 2022, 12:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 6 decembrie: Ne dublăm investiția cu Mondialul de fotbal din Qatar!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 6 decembrie:  Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cele două selecții pe care vom paria astăzi vin de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Astăzi au loc ultimele două partide din optimile de finală ale competiției, fază în care echipele favorite la calificare nu au dezamăgit, calificându-se în sferturile de finală ale tureului final.

Primul meci programat astăzi în Qatar este Maroc – Spania. Ibericii și-au calculat bine traseul la Cupa Mondială, cedând deiberat ultimul meci cu Japonia pentru a evita în optimi un duel cu Croația. Astăzi Spania pornește cu prima șansă la victorie în fața naționalei din Maroc și ne așteptăm să nu dezamagească.

În utimul duel din faza optimilor, Portugalia se va duela cu Elveția. Chiar dacă vor avea parte de un duel ceva mai dificil, CR7 & co nici nu concep să-și încheie aventura astăzi în Qatar, iar noi vom paria pe calificarea lusitanilor.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 6 decembrie              

17:00, Maroc – Spania, 2 – cota 1.58

21:00, Portugalia – Elveția, Portugalia se califică, cota 1.43

Cotă totală: 2.25                  

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.