Biletul zilei Pariuri1x2.ro. 6 din 8 bilete câştigătoare în aprilie. Vezi cum pariem azi

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din Romania, a ajuns la 53 de variante câştigatoare propuse de la începutul anului, cu 6 dintre acestea, doar in primele 8 zile ale lunii în curs. Din serie face parte inclusiv propunerea de ieri, când am mizat pe succesul FCSB-ului cu Sepsi (scor 2-0), alaturi de cel puţin o reuşită a gazdelor în Brugge – Standard Liege (4-0) şi de varianta peste 1.5 goluri în Norsjaelland – Brondby (1-1). Aici ai combo-ul de astăzi!

RomaniaTV.net
09 apr. 2019, 07:55
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. 6 din 8 bilete câştigătoare în aprilie. Vezi cum pariem azi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ca de obicei, ţintim profitul investind pe variante de pariere simple şi logice. Mizăm în şansă dublă pe Sunderland, formaţie ce lupta pentru promovarea directă în Championship, în timp ce la întâlnirea Preston – Leeds din liga secundă engleză, pontul selectat este pe goluri: peste 1.5 în meci. Dacă formaţia antrenată de Bielsa este angrenată, cu şanse reale, în bătălia pentru locul 2, promovabil direct, Preston caută să forţeze pe ultima sută de metri accederea în play-off.

Închidem biletul în cota 2 de astăzi cu un pont din Liga Campionilor. Pariem 1 solist în Liverpool – FC Porto. Pe lângă plusul valoric, „cormoranii” au un ascendent moral evident în faţa grupării lusitane, după succesul cu 5-0 la general repurtat în dubla din optimile stagiunii anterioare de U.C.L.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

SUNDERLAND – BURTON ALBION 1X COTA 1.16

PRESTON NORTH END – LEEDS PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.34

LIVERPOOL – FC PORTO 1 COTA 1.30

COTA FINALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.