Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 iunie: Continuăm pe linia profitului cu tenis de la France Open!

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis, de la turneul de la Roland Garros, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

08 iun. 2023, 09:40
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 iunie: Continuăm pe linia profitului cu tenis de la France Open!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din tenis, de la turneul de la Roland Garros. >Perechea Puetz/Kato a arătat excelent la Roland Garros 2023, fiind fără set cedat până în prezent. În finala probei de dublu mixt, cei doi întâlnesc dublul Venus/Andreescu, echipă care a cedat set în fiecare partidă jucată la acest turneu, cu excepția celei din semifinale. Mizăm pe minim un set câștigat de Puetz și Kato în finala probei de dublu mixt de la Roland Garros.

Rămânem la France Open dar mergem pe tabloul de simplu feminin, unde se dispută cele două semifinale. În prima semifinală vor lupta Karolina Muchova și Aryna Sabalenka. Bielorusa nu a cedat set până în penultimul act și ne așteptăm să avanseze în finală.

În cea de-a doua semifinală feminină se vor întâlni Iga Swiatek și Beatriz Haddad Maia. Haddad Maia a reușit să o învingă pe Iga Swiatek în precedentul duel direct, disputat in 2022, pe hard. De această dată însă, cele două se întâlnesc pe suprafața favorită a polonezei, zgura de la Roland Garros. Haddad Maia vine după patru meciuri de trei seturi și ne așteptăm să nu pună probleme în această semifinală.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Puetz/Kato – Venus/Andreescu, minim un set Puetz/Kato – cota 1.32

Karolina Muchova – Aryna Sabalenka, 2 – cota 1.32

Iga Swiatek – Beatriz Haddad Maia, scor corect 2-0 Swiatek – cota 1.20

Cota totală: 2.09

 

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.