Biletul zilei pariuri1x2.ro, 9 noiembrie: Handbal & baschet | Selecții cu riscuri reduse!

Fotbalul este trecut pe linie moartă pentru o zi, miercuri vă invităm să mizaţi pe meciuri din handbal şi baschet.

09 nov. 2022, 09:58
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 9 noiembrie: Handbal & baschet | Selecții cu riscuri reduse!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Miercuri mizăm pe un mix de sporturi, handbal-baschet, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm învestiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu partida dintre Franța și Olanda din cadrul campionatului european de handbal feminin. Se joacă în faza grupelor, iar ambele reprezentative vin după două victorii obținute în primele două etape. De punctat este faptul că, alături de Norvegia, Franța are cele mai mari șanse la trofeu. În aceste condiții, mizăm logic pe succesul obținut de echipa condusă de Olivier Krumbholz.

Închidem biletul zilei cu duelul din NBA dintre Brooklyn Nets și New York Knicks. Evidențiem faptul că Knicks nu s-a impus în meciurile directe de 7 partide, dar bookmakerii ne indică un meci echilibrat. Așadar, pariem “acoperit” pe Brooklyn Nets + 5.5 puncte. Cu alte cuvinte, pariul este pierdut doar dacă echipa gazdă pierde la o diferență de 6 sau mai multe puncte.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 9 noiembrie

21:30, Franța – Olanda, Franța să câștige, cota 1.52

02:30, Brooklyn Nets – New York Knicks, gazdele handicap +5.5 puncte, cota 1.36

Cotă totală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.