Biletul zilei Pariuri1x2.ro: A treia zi profitabilă la rând poate veni în urma unui nou combo fotbal-tenis

Forcingul de final de lună dă roadele așteptate. Ieri, pentru a 16-a oară în această lună, biletul zilei ne-a adus pe plus. Dunărea Călărași, lidera din Liga 2, a obținut un nou succes, 2-1 pe terenul lui Balotești, una dintre echipele ce se luptă pentru evitarea retrogradării. Am anticipat corect că vor fi peste 2,5 goluri, așa că seara am trecut la a urmări cu optimism meciul dintre Ostapenko și Svitolina. Aveam nevoie de minim 18 gameuri în meci, iar cele două nu ne-au dezamăgit. Letona s-a impus în minimum de seturi, dar fiecare act a avut nevoie de tie-break. Astfel, am bifat al doilea bilet câștigător al săptămânii, iar azi țintim încă unul, cu un nou combo din fotbal și tenis.

RomaniaTV.net
29 mart. 2018, 06:40
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: A treia zi profitabilă la rând poate veni în urma unui nou combo fotbal-tenis

Redacția pariuri1x2.ro deschide biletul de miercuri cu un pronostic pentru partida Empoli – Salernitana, din Serie B. Gazdele domină liga și se apropie de un nou sezon în prima divizie italiană. În 9 din ultimele 10 meciuri jucate de Empoli am văzut cel puțin două goluri marcate și per total, în cele 31 de partide ale gazdelor, s-au consemnat nu mai puțin de 105 goluri! Pontul nostru pentru acest meci este simplu: peste 1.5 modificări ale tabelei.

Mizăm și pe cel puțin o repriză câștigată de Blackburn, acasă, cu Bradford. În cazul unui succes contra celei de-a 10-a clasate, Blackburn, echipă cu 17 rezultate pozitive în 19 partide pe teren propriu,  revine pe primul loc al ierarhiei din League One.

Completăm biletul cu meciul de tenis dintre Alexander Zverev și Borna Coric. Această luptă pentru calificarea în semifinalele turneului e la Miami va fi a treia confruntare directă. Coric s-a împus în precedentele două, dar niciodată în minimum de seturi. Așteptăm o nouă încleștare echilibrată și mizăm pe 20 sau mai multe game-uri jucate.

Biletul zilei:

Ora 21:30 Empoli – Salernitana, Peste 1.5 goluri
Ora 21:45 Blackburn – Bradford, Gazdele câștigă cel puțin o repriză
Ora 02:00 Zverev – Coric, Peste 19.5 gameuri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România