Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Acest set de trei pronosticuri ne poate dubla investiţia azi

FC Botoșani a obținut ieri calificarea în semifinalele Cupei României. A fost nevoie de prelungiri pentru a trece de Poli Iași, dar pronosticul nostru (1X) era câștigător încă de la finalul celor 90 de minute regulamentare. Edin Dzeko a adus Romei calificarea în sferturile Champions League, marcând singurul gol al meciului cu Șahtior Donețk. Golul său a confirmat al doilea pronostic al nostru, care spunea că gazdele vor marca. 

RomaniaTV.net
14 mart. 2018, 11:40
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Acest set de trei pronosticuri ne poate dubla investiţia azi

Vincenzo Montella ne-a deraiat însă de pe biletul de marți. Introducerea inspirată a lui Wissam Ben Yedder în ultima parte a meciului Manchester United – Sevilla a fost crucială pentru calificarea andaluzilor, în optimea de UCL în care scenariul nostru lua în calcul exact aspectul contrar.

Biletul zilei

Redacția pariuri1x2.ro a analizat oferta disponibilă miercuri și a pregătit din nou trei pronosticuri ce au ca scop clar dublarea investiției, pentru a 4-a oară doar în ultimele 5 zile.

Începem cu meciul programat în Serie A. Juventus primește vizita Atalantei. Torinezii au șansa de a se distanța la patru puncte de Napoli, printr-un succes contra unui adversar solid. Trupa lui Allegri este cotată favorită certă la casele de pariuri, dar pentru mai multă siguranță, noi vom opta pentru varianta Juventus câștigă cel puțin o repriză”.

Pariem și pe restanța din prima ligă elevețiană dintre Lausanne și FC Basel. Pontul este cât se poate de simplu: peste 1.5 goluri în meci. Deși nu mai domină campionatul elvețian precum în sezoanele anterioare, Basel trebuie sa se regrupeze și să se impună, pentru a nu-și compromite inclusiv poziția secundă a ierarhiei. Lausanne are emoții în ceea ce privește retrogradarea, situație dificilă în care a ajuns mai ales din cauza defensivei, una dintre ale mai slabe din Super League. Atacul, în schimb, își face temeinic datoria: 37 de reușite, doar cu 4 mai puține decât gigantul din Basel.

Pronosticul final este cel pentru confruntarea dintre Barcelona și Chelsea. Formația lui Valverde are avantajul golului marcat în egalul de pe Stamford Bridge, rezultat ce o poziționează clar pe Barcelona în postura de favorită la accederea în sferturile Ligii. Să luăm, însă, în calcul și form sau valoarea londonezilor. Hazard și Willian sunt doar doi dintre jucătorii ce vor forța spargerea redutelor catalane, dar sprijinul poate veni și din partea altor nume grele, în frunte cu Fabregas, jucător ce cunoaște excelent mecanismul de joc al Barcelonei. Considerăm că eforturile ofensive ale grupării pregătite de Conte se vor materializa în cel puțin 3 cornere de care Chelsea va beneficia.

Biletul zilei

Ora 19:00 Juventus – Atalanta, Gazdele câștigă cel puțin o repriză

Ora 19:45 Lausanne – FC Basel, Peste 1,5 goluri

Ora 21:45 Barcelona – Chelsea, Oaspeții Peste 2,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.