Biletul zilei pariuri1x2.ro: Acumulăm profit cu jocuri din Europa League

Deși nu ne-am dublat investiția, biletul zilei de ieri ne-a adus din nou pe plus. Am pariat pe victoria lui Casper Ruud cu Benoit Paire, meci în care francezul a abandonat după un set, pariul nostru primind automat cota 1. Variantele câștigătoare au venit din fotbal. Kawasaki Frontale a învins Yokohama FC cu 3-2, iar Olympiakos Pireu a trecut cu 2-0 de Omonia Nicosia.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 10:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Acumulăm profit cu jocuri din Europa League

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Prima selecție a biletului de astăzi are în vedere evoluția echipei CFR Cluj, la Djungarden. Cele două se înfruntă, în manșă unică, pentru accederea în play-off-ul Ligii Europa. Mizăm pe varianta x2, ținând cont de experiențele de succes ale clujenilor în competiție, dar și de forma nu foarte convingătoare a trupei suedeze. Djungarden are o singură victorie în ultimele 6 meciuri oficiale, cel la limită bifată în faza anterioară a competiției, contra modestei Europa FC din Gibraltar.

Completăm biletul cu alte două selecții din Liga Europa. Pariem pentru profit pe favoritele certe ale confruntărilor Mura 05 – PSV Eindhoven și AC Milan – Bodo/Glimt.

 Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 24 septembrie

20:00 Djurgardens – CFR Cluj, X2 – cota 1.25

20:00 Mura 05 – PSV Eindhoven, 2 – cota 1.30

22:00 AC Milan – Bodo/Glimt, 1  – cota 1.25

Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.