Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am extras pentru al 3-lea VERDE consecutiv, Univ. Craiova – CFR Cluj în prim-plan

Miercuri ne-am dublat din nou investiția. Am pariat pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la Monaco – St. Etienne (3-1), pe succesul oaspeților în Metz - PSG (1-2) și pe victoria gazdelor în Real Madrid - Mallorca (6-1).

23 sept. 2021, 11:57
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am extras pentru al 3-lea VERDE consecutiv, Univ. Craiova – CFR Cluj în prim-plan

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa din Serie A dintre Sampdoria și Napoli. Cu Luciano Spalletti pe bancă, formația oaspete are un start de sezon perfect, 4 victorii în primele 4 runde și golaveraj 10-2. Nu ne complicăm și mizăm pe x2. Evidențiem faptul ca Napoli s-a impus în ultimele 5 confruntări directe.

Univ. Craiova și CFR Cluj se întâlnesc în Cupa României după ce în weekend-ul trecut aceste două grupări s-au întâlnit în Liga 1. Atunci, campioana României s-a impus pe teren propriu cu 1-0. De remarcat este faptul că Dan Petrescu a anunțat că va odihni mai mulți jucători importanți și în aceste condiții pariem că Univ. Craiova nu va fi învinsă în timpul regulamentar.

Închidem biletul zilei cu o altă partidă din Serie A, AS Roma – Udinese. Este un meci care promite spectacol și pariem simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj. Cu Mourinho pe bancă, echipa gazdă vine după 7 partide oficiale de „peste 2.5 goluri”.

Citeşte şi Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE »» Astăzi, Ligue 1 & La Liga!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 23 septembrie

19:30, Sampdoria – Napoli, x2, cota 1.22

21:30, Univ. Craiova – CFR Cluj, 1x, cota 1.36

21:45, AS Roma – Udinese, peste 1.5 goluri, cota 1.22
COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.